We waren voor Moederdag opzoek naar een zwarte tent. En kwamen uit bij RayCoolParty. Wat een super fijn bedrijf en meedenkend. We hebben ook meteen de drankservice en glazen gedaan. Super makkelijk alles onder een bedrijf. Echt een aanrader voor iedereen. Van ons en mijn moeder een dikke 10.

Groetjes Lars

 

Wat een fijn bedrijf RayCoolParty. Snelle communicatie, Raymond kwam precies op de afgesproken tijd voor brengen, opzetten en ophalen. Alles compleet  en netjes geleverd. Prachtige tent, mooie koelkast. Volgende keer bel  ik Raymond weer!

Groet Mariette

We hadden een kerstborrel. Via via zijn we bij RayCoolParty terecht gekomen. We waren zeer blij met onze tent,terrasverwarmer en koelkast. Koelkast leek klein maar kon genoeg drank in. We komen zeker terug. Succes RayCoolParty

-Remco Pol

 

RayCoolParty heeft echt passie voor feesten. Denkt met je mee. En de tent en meubels hebben een top uitstraling. We zijn zeer tevreden en raden het iedereen aan.

-Tomasz Skala

 

Ze hebben ons echt geholpen om van ons feest een succes te maken. Ze leverden alles op tijd en de kwaliteit was uitstekend.Onze gastenwaren enthousiast over de sfeer. We zullen zeker weer gebruik maken van hun diensten in de toekomst!

-Anja de vries

 

 

We waren blij verrast, van de goede service en kwaliteit van RayCoolParty.Ze komen zeker de afspraken na.

-Ferry Hendriks